FAQ

Jeg blev fotograferet på gaden - hvor kan jeg se mig selv?

Hvis du er blevet spottet på gaden af en af vores fotografer, kan du se billedet her på sitet under: Street Looks. har du modtaget & underskrevet et stykke papir med et nummer på - et Voucher ID.
Indtast det i feltet her, så sender vi dig videre så du kan se billedet!

Jeg er blevet spottet på gaden og vil gerne have mit billede slettet?

Det er helt i orden. Send nummeret fra den seddel du fik af fotografen, eller et link til billedet, til feedback@benjamin.dk. For at være sikker på at vi sletter det rigtige billede bedes du også sende dit navn, by og alder med i mailen. Vi bestræber os på at slette billedet hurtigst muligt.

Hvordan bliver jeg "Ugens look" – er det noget jeg kan betale mig til?

Niksen. Det eneste du kan gøre er at finde din fedeste stil frem og tage nogle gode billeder.

Kan jeg undgå irriterende kommentarer til mine looks?

Når du uploader dit look kan du fravælge kommentarer på look. Det gør du i "Trin 4". Du kan også altid slette kommentarer til dine egne looks. Det gør du direkte på looks side, når du er logget ind.

Hvem vælger "Ugens look"?

Det gør blandt andre Costume, inviterede modefolk og stil-ikoner vi hænger ud med.

Hvem spotter looks på gaden?

Det gør en lang række freelance fotografer, som Costume udvælger. Du kan se en liste over fotograferne, der arbejder på Costume Streetstyle her: Udvalgte looks

Må jeg uploade et billede af min nabo, kæreste eller andre jeg møder?

Desværre. Vi værner meget om privatlivets fred, og det er derfor ikke tilladt at uploade billeder af andre end sig selv. De eneste der må uploade billeder af andre er Costume Streetstyle's freelancefotografer. Se vores vilkår for mere info: http://www.streetstyle.costume.dk/da/terms

Der er noget der ikke virker. Hvad gør jeg?

Det kan være at systemet har hikke. Hvis dit problem gentager sig, så skriv venligst en mail til feedback@benjamin.dk. Vi vil bede dig sende os et link til der, hvor du oplever problemet + en udførlig beskrivelse af hvad du gør/prøver at gøre. Tak for hjælpen – det betyder meget for os.

Jeg har en god ide til Costume Streetstyle. Hvad gør jeg?

Sejt! Send den endelig til os på feedback@benjamin.dk. Tak for hjælpen med at gøre Costume Streetstyle federe!

Abonnér på COSTUME nu! Se alle tilbud